محل تبلیغات شما

بررسی فعالیت ضد کلسترولی عصاره های غنی شده ارگوسترولی و β- گلوکانی به دست آمده از قارچ شیتاکه در شرایط in vitro و in vivo

https://pubs.rsc.org/en/Image/Get?imageInfo.ImageType=GA&imageInfo.ImageIdentifier.ManuscriptID=C9FO01744E&imageInfo.ImageIdentifier.Year=2019

نتایج نشان داد که تمام این عصاره ها (از جمله BGE بدون ERG) می توانند سطح کلسترول در DMM را کاهش دهند. با این حال ، هنگامی که ERG و SFE به طور همزمان به موشهایی با رژیم غذایی پرکلسترول خون تزریق شدند ، تفاوت معنی داری در سطح کلسترول سرم در مقایسه با مورد شاهد مشاهده نشد. با این حال ، هنگامی که تنها BGE به مدل موش دیگری که قبلاً با فشار خون بالا القا شده بود ، انجام شد ، کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول مشاهده شد.

لینک مقاله

https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2019/fo/c9fo01744e/unauth#!divAbstract

کانال تلگرامی بیماران و قارچ های دارویی

صفحه اینستاگرام بیماران و قارچ های دارویی

جهت تهیه قارچ های فوق در تلگرام به شماره ۰۹۱۲۰۷۰۰۸۵۱ پیام دهید

در اینجا ، یک گیاه استخراج فوق بحرانی (با یک سلول استخراج 6 لیتر) با موفقیت برای به دست آوردن عصاره غنی شده از ارگسترول از لودینولای تحت شرایط زیر مورد استفاده قرار گرفت: دمای 40 درجه سانتیگراد ، فشار 225 بار ، زمان واکنش 1-5 ساعت و سرعت جریان 20 لیتر در ساعت برای CO2 چرخشی. علاوه بر این ، ارگسترول (ERG) و عصاره SFE (SFE) با بالاترین غلظت ارگوسترول میکرومولسیفیه شدند و برای مطالعه توانایی آنها در جابجایی کلسترول از میسل های مخلوط رژیم غذایی به هضم آزمایشگاهی ارسال شدند. ERG همچنین با یک عصاره غنی شده β- گلوکان (33.5٪) (BGE) به دست آمده از L. edodes برای بررسی هم افزایی بین آنها مخلوط شد.

سلام،عاقای دکتر من وقتی قارچ شیتاکه رو آسیاب میکنم و رو غذا میریزم میخورم،تقریبا یه بیس دیقه بعدش حالم عوض میشه دل درد میگیرم و بیحال میشم و سردم میشع،اما بعد از نیم ساعت اینا خوب میشم. چایی نبات میخورم تا یکم گرمم بشه،
علت اینکه حالم عوض میشع چیه؟
قبلا اینجوری نبودم
از یک ماه بیشترع ک دارم مصرف میکنم
برای زیگیل تناسلی مصرف میکنم
همه ی زیگیلام با پودوفیلین ۲۰درصد افتادن فقط بعضیاش ک افتادن وقتی دست میکشم خیلی کم برجستگی دارن محو هستن انگار کمرنگ هستن،نمیدونم تازگیا برجستگیشون دیده میشه و من ندیده بودم یااینکه قبلا صافه صاف بود حتی جاشم نبود.اما الان بعضی ازاون زیگیلایی ک افتادن یکم دست میکشی برجسته و کمرنگ ان خداکنه بیشتر نشه مثل قبل برجسته نشه، اخه احساس میکنم قبلا صافه صاف بوده و الان یکم رو اومدن ،فقط تواین مدت ازجاهای جدید دو سه تا ریز زدم ک چند بارم پودوفیلین زدم اما نیوفتادن،ولی اونایی ک بزرگ بودن همون فرداش همش افتادن اما الان باز اونایی ک افتادن انگار دارن رو میان

آیا قارچ Shiitake ویروس HPV را از بین می برد؟

کسانی که با مصرف گانودرما مخالف اند و علت آن:

درمان دیابت با قارچ

، ,ک ,کلسترول ,های ,افتادن ,عصاره ,به دست ,غنی شده ,ک افتادن ,سطح کلسترول ,اما الان

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نقطه سر خط ... جوک های کورش